JV kertauskoulutus 8h 5.12.2021

Kuvaus

Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä tehtävään sopiva 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sisäasiainministeriön määrittämän 32 oppitunnin tai Poliisihallituksen vahvistaman 40 oppitunnin järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen.

Järjestyksenvalvojan peruskoulutus ei vanhene, jos se on suoritettu 1.3.2007 jälkeen, vaikka henkilö ei ole hakenut ensimmäistä hyväksymistä järjestyksenvalvojaksi.

Aikaisemmin kuin 1.3.2007 suoritetut 24 oppitunnin järjestyksenvalvojakurssit ovat vanhentuneet 1.3.2007, jos järjestyksenvalvojaksi hyväksymistä ei ole pidettu jatkuvasti voimassa. Uutta hyväksymistä on haettava suoritetun kertauskurssin jälkeen ennen voimassa olevan järjestyksenvalvonnan hyväksymisen päättymistä.

1.3.2007 tai sen jälkeen järjestyksenvalvojan peruskurssin suorittanut ja järjestyksenvalvojaksi hyväksytty henkilö voidaan hyväksyä uudestaan järjestyksenvalvojaksi, mikäli hän on hyväksytysti suorittanut aikaisintaan kuusi kuukautta ennen uuden hyväksymisen hakemista sisämisteriön asetuksen (878/2016) 8 §:ssa tarkoitetun kertauskoulutuksen (järjestyksenvalvojan kertauskoulutus).

Hakemushetkellä yli kuusi (6) kuukautta vanha kertauskoulutus ei edellä mainitussa tapauksessa oikeuta uuteen hyväksymiseen.

Lainsäädännön muutoksen myötä järjestyksenvalvoja menettää korttia uusiessaan oikeuden kantaa ja käyttää voimankäyttövälineitä, mikäli hänellä ei ole suoritettuna ”fyysisen voimankäytön perusteet (6h)” – koulutusta tai ”vartijan voimankäytön yleinen osa (4h tai 6h)” – koulutusta. Vanhan peruskurssin (24h tai 32h) voimankäyttöosiota ei enää 1.1.2017 jälkeen hyväksytä uusiin kortteihin voimankäyttövälineiden käyttäjäkoulutukseksi joka oikeuttaisi järjestyksenvalvojaa kantamaan mukanaan esimerkiksi käsirautoja tai enintään 70cm pitkää patukkaa. Voimankäyttövälineiden kanto-oikeus säilyy siirtymäsäädösten mukaan vanhan hyväksynnän loppuun saakka, mutta uutta hyväksyntää hakiessa järjestyksenvalvoja menettää oikeuden kantaa tai käyttää voimankäyttövälineitä.

Lisätiedot

Aika

5.12.2021 klo.10.00-18.00

Kesto

8h

Paikka

Tyrnäväntie 16 F (Oulun Kamppailuklubi)

Hinta

90 €

Ilmottaudu

    Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen, niin saat sähköpostilla lisätietoja kurssista. Jos seuraavan kurssin päivämäärää ei ole ilmoitettu, niin saat ilmoituksen kun seuraavan kurssin päivämäärä on päätetty.