Fyysisen voimankäytön perusteet 6h

Kuvaus

Fyysisen voimankäytön perusteet antavat kurssin käyneelle yleiset valmiudet voimankäyttöön työtehtävissä yksityisellä turvallisuusalalla. Kurssilla käydään läpi fyysistä voimankäyttöä ja patukalla suoritettavaa voimankäyttöä. Kurssin pituus on 6 oppituntia, joka sisältää niin teoria opiskelua, kuin käytännön harjoitteita. Kurssin läpäisemiseksi kurssilaisen tulee suorittaa kurssilla opetettavista asioista näyttökoe sekä kirjallinen koe. Tämä kurssi pitää olla suoritettu hyväksytysti ennen kuin voi osallistua kaasusumuttimen käyttäjäkoulutukseen, teleskooppipatukan käyttäjäkoulutukseen tai järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen.

Lainsäädännön muutoksen myötä järjestyksenvalvoja menettää korttia uusiessaan oikeuden kantaa ja käyttää voimankäyttövälineitä, mikäli hänellä ei ole suoritettuna ”fyysisen voimankäytön perusteet (6h)” – koulutusta tai ”vartijan voimankäytön yleinen osa (4h tai 6h)” – koulutusta. Vanhan peruskurssin (24h tai 32h) voimankäyttöosiota ei enää 1.1.2017 jälkeen hyväksytä uusiin kortteihin voimankäyttövälineiden käyttäjäkoulutukseksi joka oikeuttaisi järjestyksenvalvojaa kantamaan mukanaan esimerkiksi käsirautoja tai enintään 70cm pitkää patukkaa. Voimankäyttövälineiden kanto-oikeus säilyy siirtymäsäädösten mukaan vanhan hyväksynnän loppuun saakka, mutta uutta hyväksyntää hakiessa järjestyksenvalvoja menettää oikeuden kantaa tai käyttää voimankäyttövälineitä.

Järjestetään tarpeen mukaan, pyydä tarjous myös pienemmälle ryhmälle!

Lisätiedot

Aika

Tarpeen mukaan, pyydä tarjous myös pienemmälle ryhmälle!

Paikka

Tyrnäväntie 16 F (Oulun Kamppailuklubi) tai asiakkaan toive.

Ilmottaudu

    Täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen, niin saat sähköpostilla lisätietoja kurssista. Jos seuraavan kurssin päivämäärää ei ole ilmoitettu, niin saat ilmoituksen kun seuraavan kurssin päivämäärä on päätetty.